#

За день правоохоронці Київщини виявили чотирьох людей з наркотиками

01.11.2022 09:00
За день правоохоронці Київщини виявили чотирьох людей з наркотиками
Фото з місця подій

Протягом неділі, 30 жовтня, у Київській області патрульні передали слідчим чотирьох громадян з, ймовірно, наркотичними речовинами

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" за покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Один з таких випадків трапився у Борисполі, де поліцейські зупинили автомобіль Hyundai. Під час спілкування з 26-річним водієм інспектори виявили у нього явні ознаки наркотичного сп‘яніння. Проте чоловік відмовився від огляду на стан сп‘яніння.

Патрульні вирішили провести поверхневий огляд, оскільки керманич був дуже знервованим. Тоді вони виявили у сумці громадянина згорток з речовиною рослинного походження.

Патрульні склали на водія протокол за ч. 1 ст. 130 (Відмова від проходження огляду на стан сп‘яніння) КУпАП та відсторонили його від керування та викликали слідчих.

Нагадаємо, що очільник Київської ОВА Олексій Кулеба наголосив, через масові обстріли критичної інфраструктури на Київщині не відбувається евакуації населення та немає планів проводити її у найближчий час.

Читати "Моя Київщина" у Telegram