#

За минулу добу рятувальники ліквідували 5 пожеж в екосистемах Білоцерківщини

03.04.2024 15:49
За минулу добу рятувальники ліквідували 5 пожеж в екосистемах Білоцерківщини
Фото з місця події

За минулу добу ДСНС ліквідували більше п'яти пожеж в екосистемах Білоцерківського району 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу ДСНС.

2 квітня сталося загоряння очерету окремими осередками за адресою: м. Узин, вул. Коханка, Узинської територіальної громади. На місце події направлено черговий караул 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Узин. Пожежу було ліквідовано о 15:31. На пожежі працювала 1 одиниця техніки та 7 чоловік особового складу. Причина пожежі невідома.

Також  2 квітня о 16:08 до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району  надійшло повідомлення про загоряння очерету та трав'яного настилу у селі Саливонки біля церкви, Гребінківської територіальної громади. На місце події направлено черговий караул 48-гоДержавного пожежно-рятувального посту смт Гребінки. Пожежу ліквідували о 17:12.  На пожежі працювала 1 одиниця техніки та 4 чоловіка особового складу. Причина загоряння встановлюється.

Пізніше рятувальники отримали повідомлення про ще одне загоряння очерету у місті Біла Церква, вул. Мельника. На місце пожежі було направлено черговий караул 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Біла Церква. На пожежі працювала 1 одиниця техніки та 5 чоловік особового складу. Причина пожежі встановлюється.

Згодом 2 квітня о 16:55 до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району  надійшло повідомлення про пожежу, за адресою: с. Великополовецьке, вул. Кошова, Фурсівської територіальної громади,  На місце пожежі направлено черговий караул 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Біла Церква. По прибуттю рятувальниками було встановлено, що горить сміття на відкритій території.  Пожежу ліквідовано о 17:33. На пожежі працювала 1 одиниця техніки та 4 чоловіка особового складу. Причина загоряння невідома..

Завершилася серія пожеж 2 квітня о 21:31, коли до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району  надійшло повідомлення про пожежу, за адресою: с. Саливонки біля школи, Гребінківської територіальної громади. На місце пожежі направлено черговий караул 48-го Державного пожежно-рятувального посту смт Гребінки. По прибуттю рятувальниками було встановлено, що горить сміття на відкритій території.  Пожежу ліквідовано о 22:12. На пожежі працювала  1 одиниця техніки та 3 чоловіка особового складу.

Причина пожежі встановлюється.

Нагадаємо, що у Сквирській громаді пожежа знищила 100 тюків соломи.


Читати "Моя Київщина" у Facebook