#

Завод Coca-Cola на Київщині виготовив мільйон пляшок напою на благодійність

02.02.2024 20:00
Завод Coca-Cola на Київщині виготовив мільйон пляшок напою на благодійність
Фото з місця події

Завод Coca-Cola, розташований у Великій Димерці на Броварщині, виготовив мільйон пляшок напою на благодійність

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Національний Реєстр Рекордів України підтвердив найбільшу кількість виготовлених благодійних пляшок з напоєм для українців. Таким чином компанія стала найбільшою за кількістю розливних напоїв, вироблених для доброчинності. 

Цими особливими пляшками компанія хотіла підтримати українців, які опинилися у складних життєвих обставинах. Місія стала можливою завдяки партнерам з гуманітарних організацій Український Червоний Хрест, Карітас Україна та БФ ″МРІЯ″, та Siobhan's Trust.

Андрій Бублик, директор з корпоративних зв'язків та сталого розвитку компанії, зазначив:

Мільйон півторалітрових пляшок Coca-Cola "Для тебе" подарували родинам, які опинилися у скрутному становищі в Україні, зокрема в прифронтових громадах, і тим, кому довелося покинути свої домівки. Ми хотіли принести маленьку частинку свята, щоб потішити їх та нагадати, що ми ніколи про них не забуваємо.

З початку війни система компаній "Кока-Кола" спрямувала понад 30 млн дол. на благодійну допомогу для українців. Зокрема, зараз компанія відбудовує зруйнований дитячий садок у селі Богданівці Броварського району Київської області.

Нагадаємо, що СЕО мережі аптек "Подорожник" Тарас Коляда розповів, як компанія допомагає ЗСУ.

Читати "Моя Київщина" у Facebook