#

Жителя Макарівщини оштрафували за сміття, викинуте в невстановленому місці

10.07.2020 19:07
Жителя Макарівщини оштрафували за сміття, викинуте в невстановленому місці
Фото з мережі Інтернет

У середу, 8 липня, було виявлено факт викидання побутових відходів в лісосмузі на території Макарівської селищної ради мешканцем села Маковище

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Управління Держрибагентства у м. Києві та Київській області" у Facebook.

Відносно порушника складено протокол за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.Чоловік вирішив викинути побутове сміття в лісосмузі на території Макарівської селищної ради. 

Впродовж останнього місяця інспекторами ГФ "Макарівська Муніципальна Інспекція" не зафіксовано жодного випадку викидання сміття мешканцями селища в  посадках, лісосмугах,  кар’єрах, тощо. А це свідчить про підвищення рівня  громадянської свідомості та культури. Однак,  жителі  прилеглих до Макарова населених пунктів чомусь вирішують поділитися з нами своїм сміттям, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що 5 липня завдяки зверненню громадян на "гарячу лінію" рибпатрульними Київщини було виявлено масову загибель водних біоресурсів. 


Читати "Моя Київщина" у Facebook