#

Злочини росіян в Ірпені побачила гендиректорка Світової організації торгівлі

17.08.2023 16:00
Злочини росіян в Ірпені побачила гендиректорка Світової організації торгівлі
Фото з місця подій

Мера Олександр Маркушин показав результати злочинів росіян в Ірпені генеральній директорці Світової організації торгівлі Нгозі Оконджо-Івеала

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис мера Ірпеня Олександра Маркушина.

Вона повідомила, що Світова організація торгівлі долучатиметься до відбудови нашої країни. Фінансову допомогу надаватимуть на державному рівні. 

Олександр Маркушин написав:

Востаннє пані Нгозі була в Україні 15 років тому, тож сьогодні одночасно була вражена і нашим розвитком за цей час, і жахливими руйнуваннями, які завдали нам росіяни. 

Також Світова організація торгівлі запускає в Україні програми з підтримки малого та середнього бізнесу у співпраці з Мінсоцполітики.

Міський голова зауважив:

Розповів, що до повномасштабного вторгнення в Ірпені було 12 тисяч підприємців на 100 тисяч населення, на що Нгозі Оконджо-Івеала підкреслила, що ми першочергово маємо скористатись цією програмою. Тож будемо готувати необхідні запити і звертатись за допомогою до Міністерства соцполітики, щоб повернути і покращити ці показники в Ірпінській громаді. 

Будучи першою в історії жінкою-очільницею СОТ, Нгозі дуже цікавилась гендерним розподілом серед власників бізнесів у місті Ірпінь. Розповів, що навіть зараз, коли багато жінок з дітьми тимчасово залишили Україну, у нас цей показник зберігається на високому рівні. А загалом, на Київщині нині 50% серед власників новостворених підприємств – жінки. 

Нагадаємо, що українські та німецькі благодійники відкриють соціальну крамницю в Ірпені.

Читати "Моя Київщина" у Telegram