#

Банда малолітніх хуліганів тероризувала автомобілі на трасі Київ-Одеса

30.05.2018 16:46
Банда малолітніх хуліганів тероризувала автомобілі на трасі Київ-Одеса

Нещодавно до Білоцерківського відділу поліції почали надходити заяви від водіїв про те, що на визначеному відрізку траси Київ-Одеса їхні автомобілі під час руху було пошкоджено камінням

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Геннадія Мельниченка у Facebook.

Один з керівників Білоцерківського відділу поліції взяв ініціативу особисто з’ясувати обставини за яких здійснювалось пошкодження транспортних засобів, адже в одному з таких випадків камінь потрапивши у лобове скло пролетів повз салон автомобіля та вилетів у заднє скло, коли в автомобілі знаходилося подружжя та двоє малолітніх дітей в автокріслах. Крім того, водії скаржились не тільки на пошкодження автомобілів, але й на те, що така «забава» може коштувати життя, так як це відволікало водія під час руху і могло призвести до виникнення ДТП.

В зв'язку з тим, що дані події, зі слів водіїв, завжди відбувалися у нічний період часу, працівники поліції вирішили зосередитись у вказаному місці. Чекати прийшлося недовго, згодом за допомогою спеціальних пристосувань зловмисників вдалося зловити на гарячому.

Ними виявилися п’ятеро хлопців віком від 13 до 16 років, всі жителі села Шкарівка Білоцерківського району. З’ясувалося, що після останнього дзвоника малолітніх шкідників, яким батьки приділяють мало уваги, потягнуло на пригоди і тому вони вирішили позабавлятися кидаючи камінням в автомобілі, які рухалися по трасі.

Наразі слідчим відділом Білоцерківського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.296 КК України (хуліганство). З’ясувується кількість потерпілих від зухвалого вчинку негідників. Триває слідство.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: