#

Біла Церква відзначила футбольне свято "Вірні збірній" (ФОТО)

31.05.2018 12:11
Біла Церква відзначила футбольне свято "Вірні збірній" (ФОТО)

Учора, 30 травня, у Білій Церкві відбулося фубольне свято  "Вірні збірній" , яке проходить у 53 містах України

Про це повідомляє кореспондент інформаційного порталу "Моя Київщина" .

Організатором заходу виступив фан–рух уболівальників Національної збірної команди України з футболу, разом зі своїм партнером ТОВ «Перша приватна броварня“. У рамках спортивно-розважальних заходів було проведено майстер-класи, ігри, конкурси, фотосесії..  батли, спілкування колишніх гравців національної збірної з вболівальниками, автограф-сесії. Сюрпризом для гостей футбольного свята став ветеран та легенда футболу Андрій Оксимець. Також перед присутніми білоцерківцями виступили учасники колективу «Укрфристайл», які  продемонстрували майстер-класи з футбольної техніки. Усі бажаючі мали змогу спробувати себе у різних вправах із м'ячем. 

Присутніх шанувальників футболу привітав секретар міської ради Вадим Кошель, зазначивши що подібні заходи пропагують здоровий спосіб життя серед дітей та дорослих, і подарував організаторам футбольного свята книгу про Білу Церкву яку останні мають передати гравцям нашої збірної.

На шанувальників футболу чекали різноманітні розваги футбольної тематики, активні ігри, розіграші та конкурси за право залишити свій підпис на національному прапорі, який вирушить зі збірною на матч у Львові. Також було розіграно 2 сертифікати на поїздку на матч Збірної України у Лізі Націй яка відбудеться вже восени цього року.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: