#

"Dragon Capital" продовжує скуповувати землі Київщини

29.05.2018 12:13
"Dragon Capital" продовжує скуповувати землі Київщини

Антимонопольний комітет України погодив придбання Dragon Capital контрольного пакета акцій компанії Корми Девелопмент. Компанія є власником ТОВ "Європоліс Проперті Холдинг", якому, в свою чергу, належать кілька ділянок загальною площею близько 50 га в Макарівському районі Київської області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт "propertytimes.com.ua".

Згідно кадастрової карти України цільове призначення ділянок - будівництво та експлуатація складських приміщень. У 2015 році попередній власник активу оцінювали земельні ділянки в 3,4 млн євро.

Це не перша інвестиція Dragon Capital в складську і торгову нерухомість. Так, в грудні минулого року був придбаний складський комплекс площею 31 508 кв. м в Бучі та виробничий комплекс площею 10 203 кв. м в Гостомелі Київської області. Сума угод не розголошується.

"Ці придбання відображають нашу віру в економічне відновлення в Україні в цілому і в логістичному секторі зокрема. Ми придбали два якісних комплексу, розташованих в правильних місцях і заповнених надійними орендарями. Наприклад, виробнича будівля в Гостомелі повністю здано в довгострокову оренду компанії Unilever, яка в 2016 році відкрила на його території чайну фабрику", - зазначив Володимир Тимочко, керуючий директор напрямку прямих інвестицій Dragon Capital.

Раніше Dragon Capital купила два логістичних комплексу класу «А» в Борисполі та селі Стоянка Київської області.

Також в минулому році інвесткомпанія закрила угоду з придбання львівського ТРЦ Victoria Gardens, а в 2016-м купила київський ТЦ Піраміда. Крім цього, їй належить частка в девелопера Arricano Real Estate і ряді інших об'єктів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: