#

Кращі вокалісти Київщини готуються до фіналу національного співочого конкурсу "Яскраві діти України"

30.05.2018 15:56
Кращі вокалісти Київщини готуються до фіналу національного співочого конкурсу "Яскраві діти України"

Вчора, 29 травня, найкращі 37 вокалістів Київської області вирушили до столичного рекреаційного району Пуща-Водиця, де будуть готуватися до участі в обласному етапі національного співочого конкурсу "Яскраві діти України"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

Другий сезон конкурсу дитячої творчості "Яскраві діти України", заснований екс-регіоналом Ярославом Москаленком, вже стартував.

Другий рік поспіль місцем збору учасників стала площа біля будинку Київської обласної державної адміністрації. Перед від’їздом налаштовували дітей на перемогу заступник голови Київської облдержадміністрації В’ячеслав Кучер, начальник управління культури, національностей та релігій Ігор Подолянець та начальник служби у справах дітей та сім’ї Наталія Онопрієнко-Капустіна.

У таборі "Артек" для дытей організували тренувальну базу. Протягом трьох днів вони серйозно готуватимуться до фіналу конкурсу, головним призом якого є участь у міжнародному дитячому співочому конкурсі "Sun Remo Junior" – аналогу дорослого фестивалю, що проходить в італійському місті Сан-Ремо.

Голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган, приїхав підбадьорити дітлахів до Артеку, де привітав дітей та їхніх батьків із виходом до фіналу, побажавши усім успішних репетицій та приголомшливих виступів.

У минулому році було поновлено право України брати участь у дитячому конкурсі у Сан-Ремо. Тепер Україна має п’ятирічну франшизу "San Remo Junior".

Цьогоріч Київщина першою по Україні проведе гала-концерт дитячої творчості "Яскраві діти України", який відбудеться у Жовтневому палаці 1 червня.

Тож незабаром ми дізнаємося, хто з конкурсантів поїде до Італії представляти Україну на престижному співочому конкурсі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: