#

Лише мешканці Коцюбинського мають вирішувати, де має бути селище, - Добрянський

22.12.2021 18:20
Лише мешканці Коцюбинського мають вирішувати, де має бути селище, - Добрянський
Ярослав Добрянський

Нещодавно перший заступник голови Київської облради Ярослав Добрянський дав інтерв’ю "Моїй Київщині", де відповів на важливі запитання, а саме чи має селище Коцюбинське доєднатися до Києва  

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

В інтерв’ю депутат сказав, що на його думку селище Коцюбинське – це Київська область, але на сьогодні воно є анклавом у місті Києві. Уся інфраструктура, яка сьогодні функціонує в Коцюбинському і поруч, зокрема каналізації, водопостачання, підв’язані до міста Києва.

Добрянський наголосив:

Якщо ми кажемо про відповідні соціальні гарантії, які ми маємо давати на лікування людей, про екстрену допомогу в медичних закладах області, то, на жаль, населення Коцюбинського страждає від недостатньої оперативності. Адже швидка має везти людей до Макарова, хоча ближче – до Києва. 

Далі він зауважив, що не депутатам обласної ради визначати, де має бути селище Коцюбинське. Це мають вирішити лише мешканці Коцюбинського, де саме вони хочуть бути.

Перший заступник голови Київської облради зазначив:

Ми повинні не гратися в політику, а дослухатися до громадян, адже розуміємо, яка війна та протистояння йде за землю. Є люди, які мають власність на території, за яку борються, там йде відстоювання лише бізнес-інтересів. У цьому контексті відбувається маніпулювання безпосередньо людьми як із однієї сторони протистояння, так і з іншої. На жаль, думку людей офіційно та юридично ніхто не запитував. 

Нагадаємо, що бригада екстреної медичної допомоги в Коцюбинському отримала новий автомобіль.

Читати "Моя Київщина" у Telegram