#

Міська рада п'ять днів не могла вивезти сміття з нелегального сміттєзвалища у Переяславі

30.05.2018 13:32
Міська рада п'ять днів не могла вивезти сміття з нелегального сміттєзвалища у Переяславі

Учора, 29 травня, у Переяслав-Хмельницькій міській раді повідомили, що робочою групою виконавчого комітету з питань контролю стану благоустрою міста при обстеженні мікрорайону «Підварки» було виявлено стихійне сміттєзвалище

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Вісник Переяславщини".

Воно розташоване по вулиці Музейній   у районі колишніх карʼєрів цегельного заводу.

Недобросовісні громадяни звезли весь непотріб та тверді побутові відходи із своїх садиб на це місце. Серед усього сміття були навіть залишки ламп денного світла.

Посильну допомогу в ліквідації сміттєзвалища надала приватно-орендна агрофірма «Україна», а також були задіяні працівники цеху благоустрою КП «Переяслав-Хмельницьке виробниче управління комунального господарства». Протягом  5 днів сміттєзвалище ліквідовано.

Міська рада планує організувати  охорону в даному місці, щоб не допустити повторного накопичення сміття від недобросовісних громадян.  Також сплановано робота рейдових мобільних груп із числа інспекторів по благоустрою за контролем додержання правил благоустрою в  місті. У випадку виявлення фактів порушення, до винних будуть прийматися міри адміністративного впливу.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: