#

На Іванківщині пара браконьєрів виловила понад 200 кг риби (ФОТО)

31.05.2018 07:10
На Іванківщині пара браконьєрів виловила понад 200 кг риби (ФОТО)

Минулої ночі, з 29 на 30 травня, На Київському водосховищі затримано двох чоловіків з уловом близько 250 кг риби на 78 тисяч гривень

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис керівка Київського рибоохоронного патруля Володимира Мухіна в Facebook.

В рамках рибоохоронних заходів на Київському водосховищі в районі села Страхолісся затримано двох осіб (попередньо, колишні користувачі - промисловики), які за допомогою металевого човна і 28 рибацьких сіток незаконно виловили 246,7 кгриби.

За словами Мухіна, сума заподіяної рибному господарству збитків становить 78,268 грн.

З урахуванням заподіяної істотної шкоди і наявності ознак кримінального злочину на місце події викликані слідчі Іванківського і Вишгородського відділів поліції, вирішується питання про внесення матеріалів до єдиного реєстру по ст. 249 КК України (незаконний рибний промисел).

Сітки, човен з мотором і рибу вилучили, додав керівник рибоохоронної патруля.

Нагадаємо, в Києві і області з 1 квітня по 9 червня (в деяких місцях - до 29 червня) діє нерестовий заборона на вилов риби і раків. За два тижні нерестової заборони рибоохоронний патруль вилучив понад тонну риби.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: