#

Нахабний водій-вбивця з Тарасівки вже вкотре "відмазується" від тюрми (ВІДЕО)

29.05.2018 12:39
Нахабний водій-вбивця з Тарасівки вже вкотре "відмазується" від тюрми (ВІДЕО)

Вже майже рік тягнеться справа, щодо смертельної ДТП у селі Тарасівка Києво-Святошинського району, під час якої за свідченнями очевидців, водій перебував в стані наркотичного сп'яніння та їхав по території населеного пункту зі швидкістю більше 100 км/годину. Та замість того аби сидіти, "вбивця" й досі ходить на волі, а всі дії судді схожі на "відмазування" чоловіка від тюрми

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Євгенії Дайнеки в групі "Моє Вишневе" у Facebook.

У селі Тарасівка, Києво - Святошинського району, водій, який за свідченнями очевидців їхав по території населеного пункту зі швидкістю більше 100 км/годину та зі слів свідків трагедії перебував під дією наркотичних речовин, (правоохоронці, до речі, відмовилися проводити відповідну експертизу, мотивуючи своє рішення тим, що це начебто не передбачено українським законодавством) збив на смерть 13 - ти річну дівчинку Аню Шевчук.

Водій - винуватець ДТП не тільки не має бажання вибачатися перед матір`ю та батьком загиблої дівчинки, але й поводить себе нахабно та постійно ображає родичів дівчинки, а також погрожує журналістам.

Справа вже майже рік розглядається в суді.

Адвокату сторони потерпілих вдалося добитися зміни запобіжного заходу із домашнього арешту на утримання під вартою після того, як винуватець ДТП не з`являвся на засідання суду та одного разу побив потерпілих прямо під приміщенням Апеляційного суду Київської області.

Та не минуло й двох тижнів, як родичі загиблої дівчинки дізналися про те, що винуватця смерті їхньої дитини випустили із СІЗО.

Адвокати горе -водія подали апеляцію, відбулося судове засідання, про яке не повідомили сторону потерпілих і, як результат - Станіслав Сторожик на волі.

Хоч де - юре водій знаходиться під домашнім арештом в с. Глеваха, Васильківського району, Київської області, та його досить часто бачать в Боярці, де він має дружину та сина, а також квартиру.

В черговий раз Станіслав Сторожик не з`явився на засідання суду. Як він пояснив на наступному засіданні - він просто переплутав дати...

Прокурор ініціював зміну запобіжного заходу на утримання під вартою та суддя К - Святошинського районного суду Бурбела відмовив йому у цьому.

Мати та вся родина дівчинки у розпачі.

"Він спокійно ходить, а має сидіти за гратами. Він вбив мою дитину, а завтра вб`є ще якусь людину", - говорить мати загиблої дівчинки Людмила Шевчук.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: