#

Патрульні Київщини задокументували п’яного молодика за кермом ВАЗ 2108 (ФОТО)

01.03.2023 15:00
Патрульні Київщини задокументували п’яного молодика за кермом ВАЗ 2108 (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 28 лютого, на 45 км автодороги Київ – Харків патрульні зупинили автомобіль, водій якого перебував у стані алкогольного сп’яніння

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Поліцейські отримали виклик про те, що на дорозі Київ – Харків рухається авто ВАЗ 2108 з порушенням ПДР – водій виїжджає на смугу зустрічного руху та підозріло маневрує.

Прибувши на місце виклику, патрульні зупинили машину. Спілкуючись з 23-річним водієм, інспектори виявили у нього явні ознаки алкогольного сп‘яніння. Результат огляду показав 2.28 проміле алкоголю у крові, що перевищує допустиму норму більш як в 11 разів.

Крім того, було виявлено, що керманич не мав із собою свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.

Правоохоронці склали на чоловіка протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп‘яніння), винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Відсутність документа з собою) КУпАП та відсторонили його від керування транспортним засобом.

Нагадаємо, що прикордонники Київщини зупинили для перевірки двох українців, які прямували до Києва зі східних регіонів та можуть бути прибічниками російських окупантів.


Читати "Моя Київщина" у Telegram