#

Телеканал "ПравдаТут" повідомляє про спробу рейдерського захоплення з боку екс-голови Києво-Святошинської РДА (ВІДЕО)

31.05.2018 14:49
Телеканал "ПравдаТут" повідомляє про спробу рейдерського захоплення з боку екс-голови Києво-Святошинської РДА (ВІДЕО)

Офіс телеканалу «ПравдаТут», що розташований на столичній вулиці Лесі Українки, заблокували чоловіки, що представилися державною службою охорони. Натомість ані посвідчень, ані документів, що підтверджують особу вони не надали. За їхніми словами, замовив послугу такої "охорони" Сергій Возний - екс-голова Києво-Святошинської РДА

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Правда Тут".

"Чоловік дійсно заточив зуба на телеканал «ПравдаТут» після того, як журналісти і редактори відмовили йому у трансляції замовних сюжетів, а також безпідставної дискредитації діяльності Президента, голови ВРУ та інших посадовців.

Пан Возний буквально за декілька днів до інциденту переоформив фірму, що орендує приміщення і, власне, здає в суборенду телеканалу «ПравдаТут», на свою дружину, а директором назначив свого водія. Тепер же Сергій Возний намагається «віджати» приміщення телеканалу", - йдеться в повідомленні телеканалу.

Варто зазначити, що джерела "Мої Київщини" розповідали, що Возний протягом кількох років був головним спонсором телеканалу "ПравдаТут", а його структрури мають відношення до приміщення, в якому знаходиться телеканал.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: