#

У Богуславському районі злочинці напали на чоловіка заради каністри бензину (ФОТО)

29.05.2018 15:55
У Богуславському районі злочинці напали на чоловіка заради каністри бензину (ФОТО)

Cьогодні, 29 травня, поблизу села Іванівка Богуславського району двоє злочинців напали на чоловіка, викрали його кошти, мобільний та бензин  

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

"Оперативники Богуславського відділення поліції уподовж години встановили, розшукали та затримали двох молодиків, які посеред ночі поблизу АЗС у села Іванівка напали на місцевого жителя, жорстоко побили, відібрали гроші, мобільний телефон і злили з бака його автомобіля 15 літрів бензину", - йдеться у повідомленні.

Заливши пальне до свого ВАЗу, нападники поїхали далі розважатися та потрапили в ДТП, злетівши в кювет. На щастя, ніхто не постраждав.

Завдячуючи оперативному повідомленню про злочин на спецлінію 102 від потерпілого, поліцейські розшукали та затримали підозрюваних – жителів Житомирської та Черкаської областей 18 і 20 років. До обрання міри запобіжного заходу вони знаходитимуться під вартою.  

Наразі триває досудове розслідування у рамках відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Затриманим загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: