#

У Чабанах відсвяткували День селища та провели еко-фестиваль"Greenfest" (ФОТО)

29.05.2018 08:45
У Чабанах відсвяткували День селища та провели еко-фестиваль"Greenfest" (ФОТО)

У неділю, 27 червня, з Днем Чабанів жителів привітав голова селищної ради Олександр Киризлієв

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу КОДА.

Під час святкування Дня селища Чабанів було продовжено започатковану у минулому році добру традицію та проведено Другий Всеукраїнський еко-фестиваль “Greenfest, щоб привернути увагу громадськості до проблем етнічних народностей, екологічних проблем, необхідності захисту природи та навколишнього середовища.

Участь у святкових заходах, які відбулися за ініціативи Чабанівської селищної ради та за підтримки селищного голови Олександра Киризлієва, взяв заступник голови Київської обласної державної адміністрації В’ячеслав Кучер.

За вагомий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток селища, високий професіоналізм, відповідальність та наполегливість в роботі, з нагоди Дня селища Чабани В’ячеслав Кучер нагородив Почесною грамотою від голови КОДА Олександра Горгана голову Чабанівської селищної ради Олександра Киризлієва і подяками заступників селищного голови Юрія Бондаря та Олега Наумчука.

Привітати чабанців зі святом приїхали народні умільці та самодіяльні творчі колективи Києво-Святошинського району, Центру культури та дозвілля, танцювальні та музичні школи.

Для дітей та їхнього дозвілля, в першу чергу, на святі було передбачено багато приємних несподіванок. Серед них велика надувна гірка, батути, каруселі, канатна дорога, казкові герої, дитяча залізна дорога, малювання, а також улюблені для дітвори солодощі-морозиво та напої, солодка вата та попкорн.

 

Привітати та продемонструвати свої досягнення чабанцям прийшли представники місцевих спортивних клубів та секцій. Розвиток спорту в Чабанах є одним із пріоритетних завдань для селищної ради. В святковому параді спортсменів взяли участь юні вихованці спортивних клубів та секцій разом зі своїми батьками. Серед них юні футболісти, спортсмени з греко-римської боротьби та східних єдиноборств,спортсмени СК “Альянс-контроль”, юні спортсменки з художньої гімнастики, баскетболісти, спортсмени з велосипедного спорту, бойового гопаку та багато інших.

Безумовно, апофеозом святкування Дня Чабанів був вечірній концерт зірок української естради, а саме запального прикарпатського гурту “БУДЬМО”, NIKITA LOMAKIN, МАРІЇ ЯРЕМЧУК, LAMA, ALYOSHA та феєричне шоу фестивалю “ВОГНЮ”

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: