#

У КОДА назвали найбільших боржників по зарплаті на Київщині (ФОТО)

31.05.2018 13:59
У КОДА назвали найбільших боржників по зарплаті на Київщині (ФОТО)

Учора, 30 травня, під головуванням заступника голови Київської обласної державної адміністрації В’ячеслава Кучера відбулося засідання тимчасової комісії облдержадміністрації з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Київську ОДА.

З інформацією про стан роботи з погашення заборгованої заробітної плати виступив директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Ігор Мещан.

На комісії заслухано керівників підприємств-боржників, зокрема, ТОВ «Інтер-ГТВ» (м. Біла Церква), ДП «Дослідно-конструкторське бюро авіації загального призначення» (Києво-Святошинський район) та заступника ліквідатора ПрАТ «Авіакомпанія «Аеросвіт» щодо заходів, які вживаються для погашення боргів з оплати праці та перспектив їх погашення.

Також, відповідно до витягу з протоколу № 18 засідання Кабінету Міністрів України від 16.05.2018, на засіданні комісії заслухано інформацію представника управління Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Київській області щодо примусового стягнення заборгованості із виплати заробітної плати органами Державної виконавчої служби за рішенням судів.

За підсумками роботи комісії прийняті рішення спрямовані на погашення існуючої заборгованості із заробітної плати та недопущення нової, а також щодо посилення взаємодії органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та правоохоронних і контролюючих органів з даного питання.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: