#

У Підгірцях сільська рада ухвалила будівництво "скандальних" багатоповерхівок (ВІДЕО)

30.05.2018 09:22
У Підгірцях сільська рада ухвалила будівництво "скандальних" багатоповерхівок (ВІДЕО)

Депутати Підгірцівської сільської ради затвердили у вівторок, 29 травня, дозвіл на будівництво багатоповерхівок у селі. Сільський голова наголосив, що це питання вирішується вже друге пленарне засідання поспіль

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "5-й канал"

Попереднє, тиждень тому, зірвали представники політпартії "Свобода". Громада вирішила, що треба звернутися щодо неправомірних дій свободівців, тож депутати вкотре закликали свободівців припинити тиск та не блокувати роботу установи.

"Сільська рада вирішила перше – звернутись до ВО "Свободи" щодо надання інформації щодо офіційної позиції вказаної політичної партії і відповідальності представників "Свободи" вираженій у перешкоджанні законній діяльності сільської ради у поєднанні з грубим порушенням та завданням тілесних ушкоджень сільському голові та депутатам", – розповів сільський голова Підгірців Сергій Кравченко.

За словами голови ГО "Громадська рада Креничів, Підгірців, Романкова" Оксани Волошиної, минулу сесію зірвали представники районного та обласного осередків "Свободи".

"Так вони себе називали "ми – "Свобода" Київської області". Налетіла така зграя незрозумілих особистостей які просто наробили пороху які вели себе страшенно неадекватно і що люди можуть собі дозволити завтра коли вони просто залякували місцевих жителів", – пояснила Волошина.

Тиск - неприпустимий. Депутати сільради пообіцяли продовжувати реалізацію проекту. Чиновники переконані, що розвиток житлового району дасть новий поштовх для розвитку Підгірців. Адже крім нових робочих місць, селяни отримають і низку соціальних об’єктів, які затверджено у генплані.

"Те, що ми дали дозвіл на цього комплексу – це цілком правильно. Це будуть робочі місця, так як окрім жителів там будуть магазини, спортивні майданчики, охорона, дитячі садочки, школа. Все це робочі місця і, скоріш за все, наші жителі там працюватимуть", – додав депутат Підгірцівської сільської ради Олександр Колпачов.

Нагадаємо, минулого тижня під час засідання сільради Підгірців стався конфлікт, який переріс у бійку. Депутати від "Свободи" закликали скасувати зміни до генплану. Адже їх, буцімто, внесли без будь-яких громадських обговорень. У сільраді, натомість, кажуть, що землю надали законно, а в селі з'явиться нова школа та дитсадок.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: