#

Вбивцю бійця АТО з Кагарлика знайшли на Полтавщині

30.05.2018 11:29
Вбивцю бійця АТО з Кагарлика знайшли на Полтавщині

Поліцейські Київщини розкрили резонансне вбивство бійця АТО у Кагарлику

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Київській області.

Тривалий комплекс проведених оперативно-розшукових і слідчих дій дав позивний результат – поліцейські встановили та затримали зловмисника, який в ніч на 24 жовтня 2017 року під час бійки біля магазину в м. Кагарлик наніс ножем смертельні удари 33-річному місцевому жителю, а його молодшому брату - проникаюче ножове поранення грудей. На щастя, життя останнього вдалося врятувати. Старший чоловік, учасник антитерористичної операції на сході України, на жаль, помер на операційному столі.

Поліцейські Київщини оперативно встановили підозрюваного - 24-річного безробітного з Полтавської області. Упродовж 7 місяців розшукували. Затримали його днями «на гарячому» правоохоронці з Полтави, під час незаконного проникнення до місцевої квартири.

Молодика на період розслідування передали поліцейським із Київщини. Вчора йому суд обрав міру запобіжного заходу - 60 діб тримання під вартою.

Наразі триває розслідування у рамках відкритих кримінальних проваджень за ст. 115 (умисне вбивство) та ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: