#

Легкоатлет з Київщини виграв змагання в Туреччині

26.01.2021 13:50
Легкоатлет з Київщини виграв змагання в Туреччині
Сергій Никифоров

Легкоатлет з Київщини Сергій Никифоров переміг на змаганнях у Стамбулі. Вже на своєму другому старті нинішнього сезону він показав результат 8,01 м у стрибках в довжину

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Корреспондент".

У Стамбулі Никифоров почав змагання зі спроби на 7,84 м, а вже в третій приземлився на позначці 8,01 м і ще на кілька кроків наблизився до нормативу на чемпіонат Європи в приміщенні. Нагадаємо, той складає 8,05 м.

На першому турнірі сезону - "Різдвяних стартах" у Києві - Никифоров виграв з результатом 7,92 м. Тоді він говорив про те, що це, як для початку, непогано.

Попередні півтора року стали справжнім випробуванням для Никифорова. Запалення легенів і скасування більшості змагань через пандемію коронавірусу призвели до того, що атлету довелося докласти чимало зусиль для того, щоб до сезону-2021 підійти не тільки в прекрасній фізичній, але ще і в психологічній формі.

Також нагадаємо, що завершився чемпіонат України з лижних перегонів та біатлону серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, у якому також взяли участь спортсмени з Київської області.

Читати "Моя Київщина" у Telegram