#

Народний депутат звернувся до Міністра Клименка щодо корупції серед патрульних поліцейських Білої Церкви (ФОТО)

11.04.2023 08:40
Народний депутат звернувся до Міністра Клименка щодо корупції серед патрульних поліцейських Білої Церкви (ФОТО)
Фото з місця подій

Народний депутат звернувся до Міністра Клименка щодо корупції серед патрульних поліцейських Білої Церкви після скандалу зі штраф-майданчиком

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Нардеп попросив здійснити детальну перевірку наявних фактів корупції та вжити всіх необхідних заходів для вирішення питання.

Раніше народного депутата України отримав звернення щодо неправомірних дій патрульних, коли журналісти нашого видання потрапили у прикру ситуацію – у Білій Церкві у комендантську годину патрульні зупинили редакційний автомобіль та евакуювала його на штрафмайданчик в терміновому порядку.

За перевезення автомобіля евакуатором на відстань 7,5 км довелося заплатити 5430 гривень, що становить 724 гривні за 1 кілометр. Це є безсумнівним рекордом у номінації "послуги найдорожчого евакуатора" у регіоні.

Як стало відомо пізніше, усі евакуйовані автівки зберігаються на штрафмайданчику на сільськогосподарському полі під відкритим небом. Білоцерківчани скаржаться на завищені ціни. Для багатьох нараховані суми непідйомні. Жодних чеків водіям не видають і, ймовірно, сам розмір штрафу беруть "зі стелі".

Ще раніше на скандал відреагував  Офіс Генерального прокуроракерівник ДБР Сухачов та міністр Клименко, а також на ситуацію звернув увагу і нардеп Микола Бабенко.



Читати "Моя Київщина" у Telegram